Şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Cluj: Încărcăm şi descărcăm 100 de camioane zilnic, cea mai mare problemă rămâne modul în care se circulă pe şosele, blocajele din trafic, dar nimeni nu se sesizează

23 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

Teofil Câmpean, şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Apahida (Cluj-Napoca), parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cu afaceri de 80 de milioane de euro anul trecut, spune că  afacerea se va menţine pe creş­tere şi în acest an şi că a bugetat un avans cu o cifră.

„Ne vom apropia în acest an de pragul de afaceri de 100 de milioane de euro, obiectivul principal fiind eficientizarea operaţiunilor după investiţiile realizate în tehnologizare. Am bugetat şi o creştere a cifrei de afaceri cu 7%, fabricile lucrează aproape de capacitatea maximă“, a declarat pentru ZF Teofil Câmpean, şeful fabricilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.01.2018

 
Cuvinte cheie:
fabrici
, sef
, targoviste
, crestere
, refuz
, camioane
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide