Studiul Creditinfo: trei din patru farmacii riscă să intre în incapacitate de plată

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 ian 2018 Autor: Roxana Rosu

Trei din patru farmacii de pe pe piaţa locală au un risc ridicat ca la un moment dat să intre în incapacitate de plată a angajaţilor sau a furnizorilor, din totalul unităţilor aproape jumătate având o viteză de plată a datoriilor curente mai mare de 120 de zile, iar viteza medie de plată se apropie la 5 luni (134 zile), arată un studiu realizat de Creditinfo România pentru certificarea de bonitate Strongest în România.

Compania susţine că mai puţin de un sfert din numărul total de farmacii sunt eligibile pentru certificarea Strongest în România, dar comparativ cu alte domenii, firmele din domeniul farma au unul dintre cele mai mari procentaje de certificări Strongest în România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
farmacii
, incapacitate de plata
, risc
, studiu
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide