Unul dintre cele mai iubite branduri americane a deschis primul magazin în România în incinta aeroportului Otopeni

19 aug 2018 Autor: Cristina Rosca

Cele mai multe magazine Victoria’s Secret din lume au un model similar celui din aeroportul local, mai exact vând în special produse de îngrijire personală - creme şi alte cosmetice - şi parfumerie, cu o selecţie mai redusă de lenjerie intimă.

Brandul american Victoria’s Secret, cunoscut în special pentru divizia de lenjerie intimă, a deschis primul magazin de pe piaţa locală, în incinta aeroportului Henri Coandă (Otopeni) din Capitală. Magazinul, care vinde în special produse de înfrumuseţare, dar şi lenjerie intimă, este operat, potrivit datelor ZF, de compania Millenium Pro Design, care administrează magazinele din reţeaua BestValue din aeroport. Până la închiderea ediţiei oficialii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a confirma informaţiile.

Cele mai multe magazine Victoria’s Secret din lume au un model similar celui din aeroportul local, mai exact vând în special produse de îngrijire personală - creme şi alte cosmetice - şi parfumerie, cu o selecţie mai redusă de lenjerie intimă. Acesta este un model replicat în majoritatea aeroporturilor mari din lume. Brandul, fondat acum peste 40 de ani, este prezent în toată lumea, având peste 1.000 de magazine şi vânzări de peste 7 mld. dolari anul trecut. România nu apare încă pe harta Victoria’s Secret de pe site-ul propriu. În Polonia, spre exemplu, apare un singur magazin, pe aeroportul Chopin din Varşovia, la fel şi în Ungaria, la Budapesta, sau în Cehia, la Praga.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
victorie
, lenjerie intima
, otopeni
, magazin
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide