INTERVIU

Vânzările Amway au crescut cu 11%. „Prognozele economice sunt favorabile şi în 2018 şi se vor reflecta şi în evoluţia pieţei de cosmetice“

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 mai 2018 Autor: Cristina Rosca

România şi Bulgaria sunt, pentru al doilea an consecutiv, ţările cu cea mai bună evoluţie în business din Europa pentru Amway.

Compania de vânzări directe Amway, care are în portofoliu atât produse cosmetice şi de îngrijirea locuiţei, cât şi o gamă de nutriţie, a obţinut anul trecut afaceri de 101 mil. lei, cu 11% peste nivelul din 2016. Avansul businessului vine după un 2016 când creşterea a fost de circa 15%, valoare ce a pus piaţa locală pe primul loc în Europa ca evoluţie în cadrul grupului Amway. Şi ca business România este în top 10 pe bătrânul continent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
produse
, piata
, romania
, crestere
, vanzari
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide