România are cel mai mic preţ la legume şi fructe din UE, la jumătate faţă de media comunităţii

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Cristina Rosca

♦ România este un producător important de legume şi fructe, fiind pe locul cinci în UE după suprafaţa cultivată.

Preţurile la legume şi la fructe sunt în România la jumătate faţă de media Uniunii Europene şi totodată cele mai mici din comunitate, arată o analiză a biroului european de statistică Eurostat care ia în calcul datele pe 2016.

La coada clasamentului, România se află alături de celelalte state din regiune, mai exact Polonia (62%), Bulgaria (66%), Cehia (75%) şi Ungaria

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
legume
, fructe
, clasament
, UE
, analiza
, statistica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide