Antreprenori locali

Romeo Dunca, şeful Dunca Expediţii: Afacerile stagnează, ne menţinem pe linia de plutire

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 apr 2017 Autor: Mirabela Tiron

Romeo Dunca, şeful companiei de trans­port de marfă Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, un business de 38 de milioane de euro, spune că afacerile din primul trimestru din acest an au fost similare cu cele din primele luni ale anului trecut.

„Ne menţinem pe linia de plutire, afacerile sunt la nivelul celor din primul trimestru de anul trecut. Avem de recuperat 1,4 milioane de lei de la stat (din returnarea accizei - n. red.), bani pe care nu ştim când îi vom primi“, a de­clarat Romeo Dunca pentru ZF.

Transportatorul Dunca Ex­pe­di­ţii are contracte cu clienţi din domeniul auto şi al produselor de larg consum. Prin­cipala piaţă este Eu­ropa. Printre clienţii Dunca Ex­pediţii se numără Auto­mobile Dacia, Michelin, Linde Gaz şi alţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Dunca Expeditii
, marfuri
, camioane
, Romeo Dunca
, transport
, transportator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide