Şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Cluj: Durează şi o lună să găsim un mecanic sau un electrician bun, nu mai este ca acum cinci ani când stăteau la uşă

22 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

Teofil Câmpean, şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Apahida (judeţul Cluj), parte a grupului austriac Rondo Ganahl, cu afaceri de 70 de milioane de euro anul trecut, spune că a devenit o luptă să recrutezi mecanici sau electricieni, meseriaşii fiind o categorie de angajaţi greu de găsit în piaţă după desfiin­ţarea şcolilor profesionale. „Ne luptăm pe piaţa muncii, nu mai este ca acum cinci ani când candidaţii stăteau pe la uşă. Durează şi o lună până găsim un mecanic sau un electrician bun, încercăm să îi ţinem în fabrică, îi plătim mai bine şi le oferim un climat care să îi facă să rămână la noi“, a declarat el pentru ZF. Câmpean nu a precizat ce salariu primeşte un electrician sau un mecanic cu experienţă în fabrica pe care o conduce.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj
, fabrici
, targoviste
, sef
, consiliul de administratie
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide