REAL-ESTATE

Spaniolii de la Gran Via investesc 17 mil. euro în 300 de apartamente în zona Aviaţiei din Bucureşti

5 feb 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Terenul pe care se construieşte Aviaţiei Apartments are o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi a fost parte din platforma fostei fabrici de pâine Băneasa, potrivit datelor ZF.

Compania spaniolă de dezvoltare imobiliară Gran Via, care a ridicat în cartierul Militari din Bucureşti ansamblul de aparta­mente Gran Via Park, dema­rează în următoarele zile construcţia unui nou proiect rezidenţial, în zona Aviaţiei. Ansam­blul va avea 293 de apartamente şi va necesita o investiţie de 17 milioane de euro.

„Am primit autorizaţia de construcţie în lu­na ianuarie pentru proiectul Aviaţiei Apart­­ments. Garanti Bank ne va acorda 11,5 mi­lioane de euro din totalul investiţiei, iar restul vor fi bani proveniţi din fonduri proprii“, spune An­toa­nela Comşa, general manager al Gran Via.

Proiectul este situat pe strada George Buciumat, la numărul 26, iar finalizarea sa este programată pentru iulie 2019. Terenul pe care se construieşte Aviaţiei Apartments are o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi a fost parte din platforma fabricii de pâine Băneasa, potrivit datelor ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
REAL-ESTATE
, Gran Via
, apartamente
, investitii
, spanioli
, proiect
, blocuri
, cartier
, locuinte
, constructie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide