Suedezii de la Autoliv au investit 6,4 milioane euro într-o nouă unitate de producţie la Braşov

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 oct 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Autoliv avea la începutul anului 10.500 de angajaţi în fabriciile şi centrele locale.

Producătorul de sisteme de si­gu­ranţă auto Autoliv România, sub­si­diara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de peste 10 mld. do­lari şi aproximativ 70.000 de angajaţi la nivel global, a finalizat o investiţie de 6,4 mil. euro într-o nouă hală cu o suprafaţă de 2.300 mp, unde se produce chingă pen­tru centurile de siguranţă ale autovehiculelor. Capacitatea nou instalată comple­tea­ză capacitatea deja existentă la Braşov şi împreună cele două vor pro­du­ce anul viitor 236 de milioane de metri de chin­gă, în creştere cu 23% faţă de volumul actual. Prin acestă inves­ti­ţie, capacita­tea maximă de producţie ajun­ge 270 de milioane de metri de chingă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
brasov
, productie
, unitate
, siguranta
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide