Un antreprenor a pariat pe o cramă din Dealu Mare unde exploatează doar 7 ha de viţă

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Cristina Rosca

♦ În paralel cu investiţia în plantaţia de viţă-de-vie, a trecut la amenajarea unei crame în satul Strejnicu din apropierea oraşului Ploieşti.

Antreprenorul Marin Con­­­stantin a pariat în anul 2009, pri­mul an de criză financiară, pe o cra­mă în zona Dealu Mare, una dintre cele mai cunoscute zone viti­cole din România.

În Urlaţi şi Valea Călu­gărească, judeţul Prahova, crama Domeniile Anastasia adminis­trea­ză 7 hectare de viţă-de-vie plan­tate cu soiuri precum Char­do­n­nay, Merlot sau Cabernet Sau­vignon.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
antreprenor
, crama
, Dealu Mare
, vita d evie
, Marin Con­­­stantin
, vinuri
, Domeniile Anastasia
, imbuteliere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide