Un antreprenor care are o cafenea în zona Vitan mai deschide o unitate la parterul clădirii de birouri City Business Center

29 nov 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Cătălin Stoica, un antreprenor care deţine o cafenea în zona Pieţei Vitan din Bucureşti, a investit 20.000 de euro într-un alt local similar, care se va deschide la parterul clădirii de birouri City Business Center de pe strada Nerva Traian. „Cafeneaua Cappuccino Story de pe Nerva Traian se va deschide săptămâna viitoare. Noi suntem gata cu amenajarea, mai trebuie să primim autorizaţiile necesare pentru inaugurare“, spune Cătălin Jianu, unul dintre angajaţii localului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.11.2017

 
Cuvinte cheie:
cafenea
, deschidere
, birouri
, vitan
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide