Un start-up pe zi. Fondatorul Leonard Caffe: avem trei cafenele proprii şi 25 de parteneri cu care lucrăm în franciză

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 oct 2018 Autor: Florentina Niţu

Mihail Florescu: În Italia, la 57 milioane de locuitori, sunt peste 1.560 de prăjitorii, în vreme ce în România dacă sunt 100. Leonard Caffe vrea să deschidă cât mai multe puncte cu cafea proaspăt prajită, să ridice nivel naţional al cafelei consummate şi să scadă preţul acesteia

Pe 1 noiembrie 2018, la Bucureşti, va avea loc cea de-a doua ediţie a Forumului Investitorilor în Franciză ce va fi organizat de Ziarul Financiar împreună cu francize.ro.

Leonard Caffe, lanţul de cafenele fondat de Mihail Florescu, aşteaptă afaceri de 1 milion de euro în 2018, după 27 de ani de activitate pe piaţa locală.

„În 2018 businessul va depăşi cifra de afaceri de 1 milion de euro“, spune antreprenorul.

Povestea afacerii a început în 1991, când Mihail Florescu a investit de 80.000 de mărci într-o prăjitorie de cafea cu tehnologie italiană în România. În 1996 s-a mutat cu afacerea la Bucureşti şi în spaţiul fostei societăţi Cico, pe care l-a transformat în prăjitorie de cafea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Un start-up pe zi
, cafenea
, Mihail Florescu
, Leonard Caffe
, cafenele
, franciza
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide