Un teren de 3 hectare din Bucureşti, în valoare de 10 mil. euro, este curtat de investitori. „S-au arătat interesaţi mai mulţi dezvoltatori prezenţi în România“

4 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Terenul din zona Vitan aparţine Societăţii Filiala Icemenerg-Service, în faliment, în care acţionar unic este Transelectrica.

Societatea Filiala Icemenerg-Service, deţinută integral de trans­por­ta­torul de energie electrică Trans­elec­trica, vinde un teren de aproape 30.000 mp (trei hectare) cu un preţ de por­nire de circa 10 mil. euro. Te­renul este situat pe Bulevardul Ener­ge­ti­cienilor, în zona Vitan din Bu­cureşti, pe el aflându-se fabrica acestei companii. Societatea a intrat în faliment în iunie anul trecut, după ce a acumulat datorii de mai multe milioane de euro către stat. Compania producea aparate de control şi distribuţie a electricităţii. „Solvendi, în calitate de lichidator ju­diciar al Societăţii Filiala Icemenerg-Ser­vice SA (în faliment), organizează lici­taţii publice pentru valorificarea urmă­toarelor bunuri: construcţii indus­triale şi teren aferent în suprafaţă de 28.368 mp, situate în Bucureşti, Bdul Ener­geticienilor, nr. 8, preţ de strigare 44.120.468 lei. Bunuri mobile, preţ total de strigare – 1.170.630 lei“, se arată într-un anunţ publicat de Solvendi, lichi­da­torul judiciar al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, teren
, dezvoltatori
, investitori
, prezenta
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide