Un transportator rutier de marfă din Cluj-Napoca, cu peste 2.000 de angajaţi, face afaceri de 650 mil. lei

27 nov 2017 Autor: Mirabela Tiron

Nivelul cifrei de afaceri plasează compania pe locul doi în topul companiilor din sectorul transporturilor rutiere de mărfuri.

Carrion Expedition, companie de transport marfă din Cluj-Napoca, cu acţionariat spaniol, a ajuns la afaceri de 646 de milioane de lei anul trecut, faţă de 550 mil. lei anul ante­rior, şi un profit net de 20 mil. lei, faţă de 28 mil. lei cu un an în urmă, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Nivelul cifrei de afaceri plasează compania pe locul doi în topul celor mai mari jucători de pe piaţa de transport rutier de mărfuri (cod caen 4941) după compania de distribuţie Aquila Part Prod Com, care are acelaşi cod CAEN.

Afacerile Carrion Expedition au crescut de la 107 mil. lei în 2011 şi un profit net de doar 284.000 de lei şi 330 de sa­la­riaţi, mai arată datele de la Finanţe. Trans­portatorul, con­tro­lat de Miguel Carrion Caceres, operează pe rute inter­naţio­nale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.11.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, afaceri
, marfuri
, rutier
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide