Banii din tranzacţii revin în business

Una dintre cele mai mari zece companii înfiinţate în acest an, creată de Omer Susli, fost acţionar al Praktiker

24 mai 2018 Autor: Dana Ciriperu

Omer Susli, antreprenorul care a vândut Praktiker gigantului britanic Kingfisher într-o tranzacţie de 16 mil. euro, a revenit rapid în retailul de bri­colaj şi a pus un milion de euro în capi­talul social al companiei Homelux SRL, pe care a înfiinţat-o în luna martie a acestui an.

Homelux este, după valoarea capitalului social subscris, una dintre cele mai mari zece companii înfiinţate în acest an, un clasament condus de Lidl România Digital, cu un capital de pornire de 10 mil. euro. Acţionarii Homelux sunt Omer Susli şi Compania Minieră Sud-Est, controlată tot de antreprenorul de origine turcă, potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.06.2018

 
Cuvinte cheie:
infiintare
, praktiker
, crestere
, companii
, creare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide