Noi reacţii la măsura „TVA split”

Vasile Armenean, Betty Ice: nu am optat pentru plata defalcată a TVA. Este o măsură care ne dă bătăi de cap şi ne aduce costuri suplimentare fără rost

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 oct 2017 Autor: Mădălina Panaete

Betty Ice, cel mai mare producător român de îngheţată, nu a optat pentru plata defalcată a TVA, o măsură pe care o consideră inutilă companiilor fără istoric cu probleme.

„Nu am optat pentru plata defalcată a TVA pentru că ne mai trebuie oameni şi nu vedem sensul acestei măsuri. Noi avem peste 30.000 de clienţi şi realizăm cifra de afaceri din multe facturi mărunte. Prin dublarea operaţiunilor ne-ar mai trebui 2-3 oameni. Această măsură o vedem total inutilă companiilor serioase care au un istoric fără probleme. De asemenea, este o măsură care ne dă bătăi de cap şi ne aduce costuri suplimentare fără rost”, a spus Vasile Armenean, proprietarul producătorului de îngheţată Betty Ice din Suceava. Compania a avut anul trecut afaceri de 126,7 de milioane de lei (28 mil. euro). 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
refuz
, tva
, plati
, costuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide