ZF Live. Cristian Taban, CEO Dentestet: Clinicile Dentestet, afaceri de 39 mil. lei în 2017, cu un profit de 10%

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 iul 2018 Autor: Răzvan Botea

Pacienţii străini aduc 10% din încasări.

Tendinţele în stomatologie s-au schimbat, mai ales în rândul ti­nerilor, ca efect al nivelului de edu­ca­ţie care a crescut, in­ter­netul ju­când un rol im­portant în acest pro­ces. În timp ce ten­dinţele ameri­ca­ne sunt de a avea dinţi cât mai mari şi albi, europenii preferă aspectul na­tu­ral, a spus Cristian Taban, di­rec­to­rul executiv al Dentestet la ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
clinici
, zf live
, profit
, afaceri
, ceo
, pacienti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide