ZF Live. Valentin Oeru, managing partner al SetSail: „Există un interes ridicat pentru cursurile de căpitan de ambarcaţiune. Avem peste 1.000 de absolvenţi“

12 iul 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

În România sunt aproximativ 100 de ambarcaţiuni, din care aproximativ 70 sunt foarte active şi 40 dintre ele participă la diverse competiţii în timpul anului, a spus la ZF Live Valentin Oeru, managing partner al SetSail, o firmă de trai­ning pentru conducătorii de ambarcaţiuni.

„Comparativ, în Bulgaria fenomenul este mai răspândit, dar la competiţiile lor de yachting participă mai puţine bărci, care sunt şi de o calitate puţin mai slabă decât ale noastre“, spune Valentin Oeru.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Valentin Oeru
, SetSail
, căpitan de ambarcaţiune
, cursuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide