Ali Madadi, proprietarul dealerului auto Rădăcini Motors investeşte 20 mil. euro în construcţia unui proiect rezidenţial în zona Barbu Văcărescu-Pipera din Capitală

18 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Prima fază a ansamblului cuprinde 134 de apartamente şi va fi livrată în a doua jumătate a anului 2019.

Omul de afaceri de origine iraniană Ali Madadi, care controlează grupul Rădăcini, unul dintre cei mai mari dealeri de pe piaţa auto auto locală,  pariază pe piaţa imobiliară şi investeşte 20 milioane de euro în construcţia ansamblului rezidenţial Aviaţiei Tower localizat în zona Barbu Văcărescu-Pipera, cel mai fierbinte pol de business al Capitalei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
ansamblu rezidential
, capitala
, constructie
, investitie
, piata imobiliara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide