Consultanţii C&W Echinox au evaluat anul trecut peste 700 de proprietăţi, cu o valoare de 3,1 mld.euro, şi mizează în 2018 pe un avans de 33%, susţinut de evoluţia pieţei imobiliare

6 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Firma de consultanţă imobiliară C&W Echinox a evaluat anul trecut peste 700 de proprietăţi, cu o valoare cumulată de 3,1 miliarde de euro, iar pentru 2018 estimează o creştere a volumului evaluărilor de 33%, spre nivelul de 4 miliarde de euro, pe fondul trendului pozitiv de pe piaţa locală.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
crestere
, evaluare
, valoare
, firma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide