Ovidiu Şandor aduce Radisson Blu la Timişoara – o zonă a ISHO se transformă în hotel de 5 stele

16 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Lanţul hotelier Radisson Blu va deschide la Timişoara cel de-al patrulea hotel din România sub acest brand, după cele două din Bucureşti de pe Calea Victoriei şi cel din Braşov care va fi inaugurat anul viitor.

The Rezidor Hotel Group, una din cele mai dinamice companii hoteliere din lume, a anunţat astăzi construcţia unui hotel Radisson Blu în cartierul ISHO din Timişoara. Portfoliul companiei în România creşte la patru hoteluri, două în curs de operare, iar două în dezvoltare, care se adaugă celor 11 hoteluri (2.628 de camera) funcţionale şi celorlalte două hoteluri cu acesta (265 de camera) în curs de dezvoltare în Europa de Sud Est. Radisson Blu şi Mulberry Development aduc primul hotel international de top în Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
timisoara
, hotel
, ovidiu
, transformare
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide