Producătorul de ţiglă metalică Depaco deschide un centru de vânzare în Cluj. Compania vrea să ajungă la 20% cotă de piaţă în nordul şi centrul ţării în următoarele trei luni

13 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Producătorul de ţiglă metalică Depaco, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de sisteme pentru acoperişuri, continuă consolidarea businessului şi deschide un centru regional de vânzare în Cluj-Napoca, care va permite o servire mai bună a zonei Ardealului, compania vizând atingerea unei cote de piaţă de 20% în nordul şi centrul ţării în următoarele trei luni, ca rezultat direct al creşterii semnificative a distribuţiei numerice a produselor Wetterbest.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
companie
, deschidere
, producator
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide