A cedat sub anchetă. Teldrum a depus pe 17 ianuarie cererea de intrare în insolvenţă la Tribunalul Teleorman. Compania a avut în 2016 afaceri de 223 de milioane de lei şi 700 de angajaţi

22 ian 2018 Autor: Alex Ciutacu

Cel mai mare constructor de şosele din sudul ţării, Teldrum, a depus o cerere de intrare în insolvenţă pe data de 17 ianuarie 2017, la Tribunalul Teleorman. Aceasta va fi soluţionată pe 29 ianuarie, arată datele de la tribunal.

Compania avea în 2016 afaceri de 223 de milioane de lei şi 696 de angajaţi.

DNA a extins cercetările în dosarul Tel Drum, societatea fiind pusă sub învinuire pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu. Procurorii au pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile ale firmei.

DNA a pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile ale firmei, până la concurenţa sumei de 32.118.589,51 lei.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

 
Cuvinte cheie:
tribunal
, teleorman
, cerere
, depunere
, faliment
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide