Alina Culcea preia conducerea Amgen România, subsidiara americanilor pe piaţa farma locală

2 feb 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Alina Culcea, fostul director general al elveţienilor de la Novartis, a preluat conducerea Amgen România.

Alina Culcea, fostul director general al elveţienilor de la Novartis pe piaţa locală, a preluat conducerea Amgen România, un business care activează pe piaţa locală din 2010 şi care a ajuns la circa 40 mil. dolari, potrivit ultimelor date disponibile.

„Am preluat conducerea companiei într-o perioadă importantă pentru Amgen, când noi tratamente din portofoliul companiei au fost incluse pe lista de compensate şi când ne pregătim de lansarea primelor medicamente biosimilare din portofoliul Amgen. Creşterea accesului pacienţilor la medicamentele Amgen este unul dintre obiective”, a spus Alina Culcea, noul director general al Amgen România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Alina Culcea
, Amgen România
, piaţa farma
, conducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide