ZF POWER SUMMIT 2018

Bogdan Nicolae Badea, preşedinte directorat Hidroelectrica: Profitul brut pe anul trecut depăşeşte 1,5 mld. de lei, iar prioritatea noastră pentru anul acesta sunt investiţiile

19 feb 2018 Autor: Alex Ciutacu

Profitul brut pe anul trecut depăşeşte 1,5 miliarde de euro, iar anul acesta estimăm că vom avea un profit mai mare. Am pornit anul trecut un proces de mentenanţă şi investiţii, reuşind per total să realizăm undeva la 60% din bugetul de investiţii. Trebuie să ne concentrăm pe investiţii, a spus Bogdan Nicolae Badea, preşedinte directorat Hidroelectrica, în cadrul evenimentului ZF Power Summit. „Partea de investiţii reprezintă prioritatea noastră. Trebuie să demonstrăm că nu doar profitabilitatea trebuie urmărită, ci dezvoltarea durabilă, proiectele noi, mentenanţa, asta ne interesează pe noi”. „Eu cred că obiectivul nostru este să eliminăm în primul rând toate obstacolele care au dus la întârzierea deciziei de listare a Hidroelectrica. Sunt chestiuni complexe, sunt chestiuni care pun o serie de probleme”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
investitii
, profit
, trecut
, hidroelectrica
, nicolae badea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide