Cum se rezolvă conflictul din sănătate: guvernul Dăncilă a mai făcut „un grup de lucru”, de data asta pentru salariile medicilor

24 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Viorica Dăncilă, premierul României, a stabilit formarea unui „grup de lucru” format din reprezentanţii Executivului şi managerii unor spitale, pentru a vedea care sunt problemele apărute în sănătate odată cu noua legislaţie privind salarizarea în sănătate. 

Premierul şi miniştrii sănătăţii, finanţelor şi muncii s-au întâlnit ieri cu 350 de manageri de spital în urma protestelor din ultimele săptămâni în care personalul auxiliar din anumite spitale, de la infirmiere, brancardieri, până la biologi şi chimişti, au primit salarii mai mici cu sume cuprinse între 100 şi 1.300 de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.04.2018

 
Cuvinte cheie:
sănătate
, conflict
, guvernul Dăncilă
, salariile medicilor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide