Gigantul american General Electric a câştigat un contract de 15,8 mil. € pentru a furniza RMN-uri spitalelor

12 ian 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Divizia de echipamente medicale a gigantului american General Electric (GE) a câştigat un contract de 15,8 milioane de euro pentru dotarea unor spitale cu 24 de echipamente de imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), arată datele transmise la solicitarea ZF de Ministerul Sănătăţii.

Acesta este cel mai mare contract dintre cele trei atribuite de Ministerul Sănătăţii, contracte cu o valoare totală de 19,8 milioane de euro, care prevăd dotarea a 34 de spitale cu echipamente RMN, CT (computer tomograf) şi sisteme de arhivare a imaginilor medicale (PACS).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
General Electric
, contract
, RMN-uri
, spitale
, sanatate
, echipamente
, ministerul sanatatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide