Ministrul agriculturii Petre Daea, indignat că retailerii preferă roşiile din import. „Până acum invocau că nu există, iar acum susţin că nu rezistă.”

13 iun 2018 Autor: Roana Rotaru

Ministrul agriculturii Petre Daea este nemulţumit că retailerii preferă roşiile din import, explicând că până nu de mult retailerii spuneau că nu sunt roşii pe piaţă, ca apoi să refuze roşiile româneşti pe motiv că nu sunt rezistente la manevrare, acestea fiind mai moi şi mai zemoase.

Reacţia ministrului agriculturii vine după ce zilele trecute secretarul general al Uniunii Naţionale a Coope­ra­tivelor Agricole de Producţie Integrată (UNCAPI) afirma că roşiile lor sunt re­fuzate pe motiv că sunt mai puţin rezis­tente la manevrare decât cele din import.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Ministrul agriculturii
, Petre Daea
, retailerii
, roşii
, import
, agricultura
, fermieri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide