Termenul de valabilitate al cardului naţional de sănătate a fost prelungit de la 5 ani la 7 ani

29 iun 2018 Autor: Mediafax

Termenul de valabilitate al cardului naţional de sănătate a fost prelungit de la 5 ani la 7 ani, anunţă, joi, Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.

„În şedinţa de guvern de astăzi (n.red. - joi) a fost aprobată o hotarâre de guvern prin care se prelungeşte de la 5 la 7 ani termenul de valabilitate al cardurilor naţionale de sănătate emise până la data de 31 iulie 2018. De asemenea, pentru cardurile emise până la data de 31 decembrie 2012, cei 7 ani de valabilitate se vor calcula începând cu data de 1 ianuarie 2013”, se arată în sursa citată.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2018

 
Cuvinte cheie:
sanatate
, prelungire
, card
, termen
, carduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide