Bogdan Grecu, un economist de 41 de ani, este noul director general al ArcelorMittal Galaţi. El lucrează în combinatul siderurgic din 2001

17 mai 2018 Autor: Simona Tatu

Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, a fost numit director general al ArcelorMittal Galaţi şi Skopie în locul lui Bruno Ribo, care a deţinut această funcţie începând cu anul 2012.

Decizia vine în contextul în care cele două unităţi fac parte din activele care au fost scoase la vânzare ca schimb pentru preluarea producătorului Ilva din Italia. Compania a confirmat în aprilie că va vinde divizia din România şi Macedonia, iar alături de cele două uzine, pe lista unităţilor scoase la vânzare se numără şi alte capacităţi de producţie din Italia, Republica Cehă, Belgia şi Luxemburg.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
galati
, combinat
, vanzare
, arcelormittal
, director general
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide