Cum se fac angajările în directoratul celei mai valoroase companii de stat: „Nu ştiu cum a avut loc procesul de selecţie. M-au întrebat dacă vreau“

12 apr 2018 Autor: Roxana Petrescu

Adrian Volintiru, nou membru în directoratul Hidrolectrica: Propunerea a fost din partea Ministerului Energiei. Am fost contactat şi am acceptat

Remuneraţia medie netă a unui membru al directoratului Hidroelectrica este bugetată pentru anul 2018 la aproape 8.500 de euro pe lună.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România şi cea mai valoroasă firmă de stat, are de la jumătatea lunii trecute doi membri noi în directorat, astfel că echipa de conducere a acestei companii strategice a ajuns la cinci membri.

Nou-veniţii sunt Adrian Volintiru, un „colecţionar“ de posturi în consiliile de administraţie în cadrul companiilor de stat, şi Răzvan Paţaliu, consilier pe comunicare la Ministerul Energiei, cu un background în industria bancară.

„Nu ştiu cum a avut loc procesul de selecţie“, a răspuns Adrian Volintiru la întrebarea privind modalitatea în care a fost numit în funcţie. „Este un mandat provizoriu, până la 5 mai“, a mai spus noul membru din directoratul Hidro­electrica.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.04.2018

 
Cuvinte cheie:
hidroelectrica
, energie
, membru
, intrebare
, companii de stat
, proces
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide