Gabriel Chirvase, directorul de HR: Secom: Încer­căm să ne diferenţiem pe piaţa muncii, nu luăm decizii de recru­tare cu orice preţ

2 apr 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Compania românească Secom, spe­cia­lizată în importul şi distribuţia de su­pli­mente alimentare, se confruntă cu lipsa forţei de muncă în cazul jo­bu­rilor de reprezentanţi medicali pen­tru me­dici, în special în zona de vest a ţării, acolo unde şi nivelul de dez­vol­tare este ma­re. Directorul de resurse uma­ne al companiei spune însă că nu se grăbeşte să ocupe un post cu orice preţ, mai ales că joburile respective presupun o mai mare rigoare. „Nu are sens să ne con­su­măm energia plân­gându-ne. Încer­căm să ne diferenţiem, nu luăm decizii de re­cru­tare cu orice preţ, prefe­răm să aşteptăm. Durata de ocu­pare mai mare este în zona de repre­zentanţi me­di­cali – medici, care in­terac­­ţio­­nea­ză direct cu per­so­na­lul medical. Este zo­na de vest a ţării un­de tim­pii în care reu­şeşti să aco­peri o poziţie nouă sunt mai mari. Atunci tensiunea pe pia­ţa muncii e mai mare şi trebuie să ne pregătim foarte bine pentru a reuşi să aco­perim poziţiile res­pective“, a spus Ga­briel Chirvase, di­rec­torul de resurse uma­­ne al Secom, într-un interviu pentru ZF.

Secom are în prezent 170 de an­ga­jaţi, iar planurile de extindere a reţelei de magazine cu încă patru unităţi anul acesta, creşterea echipei de vânzări şi po­zi­ţii noi în zona de office vor duce nu­mă­rul angajaţilor la peste 190.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.04.2018

 
Cuvinte cheie:
pret
, piata muncii
, decizii
, director
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide