Gabriel Souca, absolvent al EMBA Universitatea Hull: Un program de EMBA este ca bagajul pentru vacanţă: dacă porneşti cu un bagaj plin, posibilitatea să aduci lucruri noi este mică

23 iul 2018 Autor: Alex Ciutacu

Gabriel Souca, general manager Energo ESCO: Cunoştinţele dobândite în cadrul modulului m-au ajutat şi mă ajută în continuare să văd fiecare situaţie ca pe o oportunitate care trebuie privită din cât mai multe perspective

Un program de studii de tip MBA sau Executive MBA îi poate aduce unui manager o valoare adăugată mai mare decât cea plătită pentru cursuri şi aduce cu atât mai multe cunoştinţe noi cu cât studentul este mai deschis înspre a învăţa, spune Gabriel Souca, absolvent al EMBA oferit la Cluj de Universitatea Hull din Marea Britanie.

„Aş putea să compar un program EMBA cu pregătirea bagajului pentru vacanţă. Dacă o să porneşti de acasă cu un bagaj plin, posibilitatea să aduci lucruri noi din locurile pe care le vizitezi e mică. La fel este şi în cadrul unui astfel de program, tu eşti singurul responsabil să umpli bagajul de cunoştinţe şi să îl foloseşti ulterior în organizaţia în care lucrezi“, susţine Gabriel Souca, general manager în cadrul companiei de servicii energetice Energo ESCO.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2018

 
Cuvinte cheie:
program
, bagaje
, mba
, absolventi
, universitate
, studiu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide