Germanii de Bosch Service Solutions au închiriat patru etaje în proiectul de birouri ISHO Offices din Timişoara, dezvoltat de Ovidiu Şandor. "Continuăm să ne consolidăm activităţile şi prezenţa locală"

12 oct 2018 Autor: Cristina Bellu

Vezi galeria foto Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions Timişoara

Compania a investit aproape un milion de euro în amenajarea celor peste 850 de spaţii de lucru.

Operatorul german de servicii de externalizare a proceselor de afaceri Bosch Service Solutions, a închiriat patru etaje cu o suprafaţă totală de 6.600 metri pătraţi de birouri, în cadrul proiectului ISHO Offices din Timişoara, dezvoltat de Mulberry Development, companie fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor.

„Vom continua să ne consolidăm activităţile şi prezenţa locală prin investiţii viitoare, cu scopul de a le oferi angajaţilor noştri nu doar condiţii optime de muncă, ci şi diferite posibilităţi de dezvoltare profesională”, a spus Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.10.2018

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, dezvoltare
, birouri
, bosch
, inchiriere
, proiect
, ISHO Offices
, Ovidiu Şandor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide