Ionuţ Simion, PwC România: Persoanele vârstnice ar trebui încurajate să rămână pe piaţa forţei de muncă mai mult timp

27 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Ionuţ Simion, country managing partner - PwC România

Din punct de vedere guvernamental, aceste lucruri pot fi realizate prin reformarea sistemului de pensii şi oferirea de stimulente care să încurajeze pensionarea la o vârstă mai înaintată.

Ionuţ Simion, country managing partner - PwC România, una dintre cele mai mari companii de audit şi consultanţă de pe piaţa locală, consideră că persoanele vârstnice ar trebui încurajate şi sprijinite să rămână pe piaţa forţei de muncă mai mult timp, lucru care ar duce pe de o parte la creşterea PIB-ului, ar îmbunătăţi puterea de cumpărare şi ar duce la creşterea veniturilor din taxe, iar pe de altă parte ar conduce la îmbunătăţirea stării de sănătate şi a bunăstării persoanelor vârstnice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
piata
, pwc
, incurajare
, timp
, forta de munca
, romania
, sprijin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide