Manpower: Unu din patru angajatori va face recrutări în următoarele trei luni, companiile din industrie având cererea cea mai mare

13 iun 2018 Autor: Adelina Mihai

Un procent de 27% dintre angajatorii români preconizează o creştere a numărului de angajaţi în perioada iulie – septembrie 2018 şi doar 8% anticipează reduceri, arată rezultatele unui studiu realizat de furnizorul de soluţii privind forţa de muncă ManpowerGroup.

Astfel, previziunea netă de angajare – calculată ca diferenţă între ponderea angajatorilor care anticipează o creştere a volumului total de angajări şi procentul de angajatori care prevăd o scădere a numărului de salariaţi în trimestrul următor – este de Ă13%, similară cu cea din perioada similară a anului trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
angajatori
, crestere
, industrie
, cerere
, companii
, recrutari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide