Platforma de recrutare online bestjobs.ro a generat venituri de 5,3 mil. euro, plus 40%

20 iun 2017 Autor: Mihaela Pascari

BestJobs Recrutare S.A., compania care administrează platforma de recrutare online cu acelaşi nume, a înregistrat anul trecut afaceri de 5,3 mil. euro, în creştere cu 39%, şi un profit net de 1,7 mil. euro, arată datele publicate pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

Compania face parte din grupul Neogen, controlat de antreprenorul local Călin Fusu, care include încă o platformă de recrutare online - CeeVee.com şi o platformă de reduceri numită Zumzi. Bestjobs.ro este cel mai profitabil business din cadrul Neogen. Marja de profit net a platformei a fost de 32% anul trecut. „Mizăm pe schimbarea modelului de afaceri în recrutarea online, de la plata pe joburi la plata pe aplicanţi. Pentru anul acesta ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor similară cu cea de anul trecut“, a spus Călin Fusu, fondatorul şi directorul executiv al grupului Neogen. Astfel, un angajator va putea viziona gratuit doar un număr limitat de informaţii din CV-ul unui aplicant.
 
Pentru a-l putea vizualiza integral, acesta va trebui să plătească.
 
Călin Fusu a mai spus că echipa Bestjobs, formată din peste 70 de angajaţi în acest moment, a implementat un sistem de bonusare pentru recomandări. Valoarea bonusurilor oferite de companii pentru recomandări pe platforma bestjobs.ro variază între 300 şi 3.000 de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
recrutare
, platforma
, online
, venituri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide