Soluţia la haosul provocat de legea salarizării: sume compensatorii pentru toţi angajaţii din sănătate cărora le-au scăzut veniturile

17 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

Angajaţii din sănătate au participat la mai multe proteste, situaţie ce a determinat autorităţile să decidă analizarea regulamentului de sporuri.

♦ Trei miliarde de lei este majorarea salarială acordată pentru a susţine creşterile salariale ale medicilor şi ale asistentelor de anul acesta, în plus faţă de 8 miliarde de lei care au fost bugetaţi în total în 2017 pentru salariile angajaţilor din sănătate. 

Modificările ce urmează să fie aduse în legea salarizării ar putea să răspundă la nemulţumirile angajaţilor ce au pierdut din venituri după plafonarea sporurilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
angajati
, sanatate
, legea salarizarii
, solutie
, venituri
, haos
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide