Trei expaţi turci au venit la conducerea producătorului de electrocasnice Arctic în trei ani după plecarea Monicăi Iavorschi la sediul central

12 ian 2018 Autor: Cristina Rosca

Grupul turc Arçelik a adus un nou expat la conducerea Arctic, liderul pieţei locale de electrocasnice. Astfel, începând cu acest an executivul turc Murat Büyükerk va prelua conducerea unui business de 2 miliarde de lei, înlocuind un conaţional care a avut un mandat de mai puţin de un an şi jumătate.
 
Büyükerk a preluat conducerea de la Nihat Bayız, care a fost promovat în funcţia de director R&D în cadrul grupului Arçelik, potrivit datelor anunţate de companie. Büyükerk este cel de-al treilea expat turc adus la conducerea Arctic în doar trei ani după ce românca Monica Iavorschi a fost la rândul său chemată la sediul central. Ea a condus businessul timp de şase ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
conducere
, arctic
, electrocasnice
, sediu
, plecare
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide