Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un administrator de sisteme IT

5 ian 2018 Autor: Adelina Mihai

Iuliana Leurent, CEO al Temps România:

Pentru tehnicienii IT care dovedesc că au abilităţi de comunicare eficientă şi coordonare a resurselor acest job este o bună rampă de dezvoltare spre rolurile de Team Leader sau People Manager. Provocările angajatorilor sunt în special de volum, însă şi de atragere a lor pentru proiecte de suport şi proiecte de tranziţie din tehnologii mai vechi în sisteme optimizate.

Câştigul salarial al unui tehnician IT sau administrator de sisteme variază între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Temps România.

„Tehnicianul IT sau administratorul de sisteme are un salariu cuprins între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună. Salariul creşte în funcţie de limbile străine cunoscute şi nivelul de expertiză“, a spus Iuliana Leurent, CEO al Temps România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.01.2018

 
Cuvinte cheie:
it
, administrator
, castigare
, salariu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide