Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un expert contabil

26 sep 2018 Autor: Adelina Mihai

♦ În prezent, pe platforma de recrutare eJobs.ro sunt disponibile peste 900 de locuri de muncă vacante pentru experţii contabili.

Salariul mediu al unui expert contabil cu o experienţă de 3-5 ani este de 2.595 de lei net pe lună, potrivit Paylab.ro, compara­torul salarial lansat de platforma de recrutare online eJobs România.

„Experţii contabili care lucrează în companiile mari adaugă, de cele mai multe ori, la veniturile totale lunare şi pachetul de beneficii extrasalariale, din care nu lipsesc tichetele de masă, asigurarea medicală privată, pensia facultativă sau abona­men­tul la sala de sport. Con­tabilii rămân extrem de căutaţi în piaţă, indiferent de nivelul de experienţă pe care îl au. În acest moment, pe eJobs.ro avem aproape 900 de joburi des­chise pentru aceşti spe­cialişti, în toată ţara. Sunt cău­taţi atât în regim full time, cât şi part time“, a spus Bogdan Ba­dea, CEO al eJobs România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, expert contabil
, locuri de munca
, salariu
, contabilitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide