Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un manager de magazin

19 sep 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

♦ În acest moment, pe site-ul de recrutare online eJobs sunt deschise 9.352 de joburi în industria de retail, dintre care 528 sunt pentru manageri de magazin.

La nivel naţional, media salarială a unui director de magazin este de 2.761 de lei pe lună, potrivit Paylab.ro, comparatorul salarial lansat de platforma de recrutare online eJobs.

Pentru personalul care lucrează în magazine, salariile pornesc de la aproximativ 1.200 de lei pe lună, la care se adaugă alte beneficii, şi pot ajunge până înspre 1.000 de euro (4.647 de lei).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, manager de magazin
, salariu
, retail
, salarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide