VIDEO ZF Live. Costin Octavian Sorici, CEO al centrului de învăţare a limbii engleze, Neuron English România: „Văd un viitor foarte mare al învăţării cu ajutorul platformelor online”

14 feb 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Platforma de învăţare folosită de Neuron English România, care propune asimilarea învăţării prin neuroştiinţă, are ca obiectiv să atingă un număr de 10.000 de studenţi în următorii 10 ani.

Neuron English este un program de învăţare nativă a limbii engleze, într-o manieră accelerată, care funcţionează pe sistemul blending learning.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
limba engleza
, online
, ajutor
, ceo
, video
, viitor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide