Un strat-up pe zi. Doi tineri au creat o platformă online pentru cei care îşi caută colegi de apartament

5 oct 2018 Autor: Florentina Niţu

Irina Mihălcuţ şi Jon Elvestad au creat platforma online PerfectKLIK în primăvara acestui an, dedicată celor care îşi caută colegi de apartament, un proiect «născut» după ce au făcut turul Europei şi au văzut că modelul de business există, însă nu şi în România.

„Am ales acest tip de serviciu, deşi suntem conştienţi că piaţa de colocaţii nu e o piaţă foarte importantă acum în România, dar suntem convinşi că e un domeniu care va lua amploare în viitorul apropiat”, a spus Irina Mihălcuţ, co-fondatoarea PerfectKLIK.

Ulterior ei au dezvoltat şi o aplicaţie ca­re cuprinde şi secţi­u­nea „Închirierea de lo­cuin­ţe”, disponibilă  pe platformă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.10.2018

 
Cuvinte cheie:
Un strat-up pe zi
, platforma online
, Irina Mihălcuţ
, Jon Elvestad
, PerfectKLIK
, colegi de apartament
, aplicatie
, apartament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide