Un start-up pe zi

Dan Posea, un absolvent de geografie, îşi face o cofetărie în Buzău cu finanţare prin programul Start-Up Nation

10 oct 2018 Autor: Florentina Niţu

Dan Posea a intrat în antre­pre­noriat după ce a terminat Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti, cu proiectul Promovez România, în urmă cu doi ani

Tânărul antreprenor estimează că după deschiderea cofetăriei va avea 80-110 clienţi/zi.

Dan Posea, un tânăr absolvent al Facultăţii de geografie, care are două proiecte în zona online şi o cafenea în parcul Tineretului din Capitală, a primit o finanţare prin programul Start-Up Nation şi a accesat şi fonduri europene cu o valoare totală de 140.000 de euro, bani care vor fi folosiţi pentru a deschide o cofetărie în Buzău, oraşul său natal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.10.2018

 
Cuvinte cheie:
buzau
, finantare
, program
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide