Doina Cepalis cumpără o fabrică din Botoşani şi semnează un contract de 3 milioane de euro cu un lanţ de magazine din China

9 apr 2014 Autor: Cristina Rosca

Doina Cepalis, antrepre­noa­rea din Paşcani care deţine grupul de firme Te-Rox ce produce scaune auto pentru copii, a preluat 50% din ac­ţiunile firmei Te-Rox Bhs Impex din Botoşani, unde a început deja să realizeze huse şi accesorii pentru scaunele auto pentru copii.

„Compania Terox Bhs Impex era unul dintre subcontractorii noştri, însă din cauza unor probleme, acţionarii – oameni de afaceri români – voiau să închidă fabricile şi să oprească activitatea. În acest context am decis să preiau un pachet de 50% din acţiuni.“ În prezent, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania Terox Bhs Impex este deţinută în mod egal de Doina Cepalis şi de Iulia-Mihaela Adochiţei.

Firma din Botoşani realiza în fabrica din oraş şi în punctul de lucru din Hârlău, judeţul Iaşi, genţi pentru mame şi accesorii pentru cărucioarele de copii. Printre clienţi se număra, potrivit Doinei Cepalis, şi gigantul italian Chicco.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.04.2014

 
Cuvinte cheie:
botosani
, fabrica
, china
, cumparare
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide