Ediţie specială ZF Live, marţi, 17 aprilie, de la ora 15:30: Planurile noii conduceri a Alumni ASE. Unde suntem acum şi unde vrem să ajungem? În continuare, urmăriţi transmisiunea LIVE a conferinţei ”Implementarea pachetului legislativ MIFID II”

17 apr 2018 Ziarul Financiar

Alumni ASE, organizaţie care reuneşte absolvenţi de ASE, are o nouă conducere, prin care încearcă să deschidă organizaţia către piaţă. 

Noul preşedinte este Sergiu Manea, CEO BCR, cea mai mare bancă din România, care a preluat conducerea de la Mugur Isărescu, guvernatorul BNR. Alături de el sunt Ionuţ Simion, country manager PwC, Leonardo Badea, preşedintele ASF şi Nicolae Istudor, rectorul ASE. 

Alumni ASE are o istoire de aproape 100 de ani, organizaţia fiind înfiinţată în 1920, sub denumirea Asociaţia Licenţiaţilor Academiei de Studii Comerciale şi Industriale (ALACI), predecesoarea organizaţiei Alumni ASE de astăzi. 

Din 2007, Asociaţia Alumni ASE, cu 48 de membri fondatori, acceptă provocarea de a relua cu succes activitatea istorică. Scopul principal al organizaţiei este acela de a contribui la realizarea şi consolidarea relaţiilor dintre absolvenţii ASE din toate promoţiile şi de la toate formele de învăţământ şi de a promova relaţiile de colaborare între ASE şi absolvenţii săi. 

Printre membrii fondatori se numără şi Mugur Isărescu, Florin Georgescu, Dumitru Miron, Pavel Năstase sau Florin Pogonaru. 

Imediat după ediţia specială ZF Live, va avea loc conferinţa ”Implementarea pachetului legislativ MIFID II”. 

Invitaţii la conferinţă: Leonardo Badea, ASF, Paul Baranga, ASF, Valentin Popovici, BCR, Alexandra Smedoiu, PwC, Laura Naghi, ASE Bucureşti.

 
Cuvinte cheie:
ase
, bcr

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide