Noul preşedinte al ASF: Legea RCA aduce soluţii pentru aşezarea pieţei pe coordonate viabile

18 iul 2017 Autor: Anelis Baciu

Noul preşedinte al Autorităţii de Su­pra­veghere Financiară (ASF) Leo­nardo Badea a declarat în prima ieşire pu­blică de când a preluat şefia supra­veghetorului din asigurări, pensii private şi piaţa de capital, că noua lege a asigurărilor auto obligatorii (RCA) aduce soluţii pentru aşezarea pieţei pe coordonate viabile şi are capacitatea de a elimina dezechilibrele.

„Este important să stabilim reguli predictibile în piaţa RCA. Am avut discuţii fructuoase cu toţi jucătorii din piaţă. Vrem să diversificăm posibi­lităţile de dezvoltare a pieţei şi să pro­tejăm interesele clientului. Obiecti­vele mele la conducerea ASF sunt protecţia consumatorului, supra­ve­gherea şi dezvoltarea tuturor celor trei pieţe“, a spus Leonardo Badea la conferinţa de presă susţinută după dezbaterile privind proiectul de normă RCA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.07.2017

 
Cuvinte cheie:
ASF
, Legea RCA
, asigurari
, Leo­nardo Badea
, pensii private
, piata de capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide