ZF Live. Amalia Ştefan, CEO Juvo Hospitality: Hotelierii din România trebuie să-şi implementeze o soluţie software pentru rezervări online pentru a atrage mai mulţi turişti

16 apr 2018 Autori: Dragoş Dinu , Alexandra Cepăreanu

O mare parte dintre hotelurile şi unităţile de cazare din România nu au în prezent un sistem centralizat de software pentru rezervările online, pierzând astfel practic oportunitatea de a atrage mai mulţi clienţi prin intermediului internetului, în condiţiile în care astăzi majo­ritatea persoanelor caută cazare online.

„Cea mai mare problemă a industriei hoteliere, în momentul de faţă, este că nu există un schimb de informaţii între ho­telieri. Bucu­reştiul a crescut mult ca şi destinaţie, deci este foarte important ca hotelurile să aibă o reţea de distribuţie cât mai largă pentru a atrage clienţi din mai multe regiuni“, a spus Amalia Ştefan, CEO al Juvo Hospitality, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Amalia Ştefan
, CEO Juvo Hospitality
, Hotelieri
, rezervări online
, turişti
, soluţie software
zf.ro
Abonează-te la Închide