Conferinţa „România 100 ani de business”

Radu Ionescu, Dacia Plant: Dacă înainte ne luptam pentru oamenii buni cu multinaţionalele, acum ne luptăm cu primăriile

10 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Radu Ionescu, acţionar al producătorului de suplimente nutritive Dacia Plant din Braşov, spune că dacă până nu demult companiile antreprenoriale româneşti luptau pentru oamenii buni cu multinaţionalele, acum concurează cu primăriile.

„Mi-ar plăcea ca oamenii crescuti în mediul privat sa aibă performanţă şi să aducă primariile la un nivel de competitivitate şi de profesionalism. Trebuie să ne ridicăm nivelul de cultură, de înţelegere, de viteză şi de implementare pe toate nivele”, a declarat antreprenorul la conferinţa "România 100 ani de businessCum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem”, de la Braşov, organizată de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi a companiei de consultanţă şi audit EY.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
oameni
, primarii
, dacia
, multinationale
, brasov
, crestere
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide